Ποιος είμαι

Δημιουργικές ιδέες. Αυτή είναι η φράση που με περιγράφει καλύτερα.

Όταν δημιούργησα το aigiorama.gr, ένα portal για την πόλη που γεννήθηκα, ήταν 1998 και λίγα ήταν τα site στην Ελλάδα που ορμούνταν από το slogan "σκέψου παγκόσμια, δράσε τοπικά". Τα περισσότερα ήταν απλά blog με λίγες χρήσιμες πληροφορίες. Φανταστείτε πως έμοιαζε ένα site με εκτενής πληροφορίες και δεδομένα, αυθεντικές φωτογραφίες και πανοράματα 360 μοιρών το 1998, όταν το Google Earth δεν υπήρχε ακόμα ούτε ως σκέψη.

Πάντα ήμουν αισιόδοξος, οραματιστής και επιχειρούσα σε νέα πεδία. Το 2000 αρθρογραφούσα με ενθουσιασμό για την 3D εκτύπωση, όταν αυτή πρωτοεμφανίστηκε. Προσπαθούσα (και έπειθα) φίλους και γνωστούς που είχαν μικρά σπίτια "στο χωριό" να τα μετατρέψουν σε τουριστικά καταλύματα και να διαθέτουν ιστοσελίδα γι' αυτά, πολύ πριν εμφανιστεί το Airbnb. Θυμάμαι να εμπνέω ανθρώπους όπως μια πολύ καλή μου φίλη να μεταβεί από μια πανάκριβη έντυπη εφημερίδα που μοιραζόταν στην πόλη, σε ένα ειδησεογραφικό portal πρώτο σε επισκεψιμότητα, αξιοσέβαστο σε όλη τη Δ. Ελλάδα και αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης για όσους ήθελαν να μάθουν τα νέα της περιοχής.

Είμαι υπερήφανος, διότι στα περισσότερα πράγματα που με ενθουσίαζαν και πραγματοποιούσα υπήρξα αυτοδίδακτος. Και σκληρά εργαζόμενος: επί χρόνια εργαζόμουν σε δύο εργασίες ενώ παράλληλα ήμουν καλός σύζυγος με τρία παιδιά.

Μου αρέσει απόλυτα η δημιουργική διαδικασία και η επιτυχία των πελατών μου, ενόσω αναζητώ νέα ανεξερεύνητα μονοπάτια. Δώσε μου μια πρόκληση και είναι σίγουρο πως δεν θα μετανιώσεις. Για την ακρίβεια, αυτό ακριβώς κάνω τα τελευταία χρόνια. Έχω αποδεχτεί την μέγιστη πρόκληση αλλάζοντας εντελώς καριέρα και επαγγελματικό προσανατολισμό για να γίνω Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής.

Υπάρχει ένα τεράστιο ανοιχτό πεδίο εμπρός μου και πολλοί άνθρωποι για να τους βοηθήσω προσφέροντάς τους εξειδικευμένα και οικονομικά προγράμματα ασφάλισης από την Εθνική Ασφαλιστική, την παλαιότερη και μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία της Ελλάδας. Αυτή η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη σε αυτούς τους ανθρώπους: εκείνους που καθημερινά μοχθούν για την οικογένειά τους και θέλουν να έχουν μια ομπρέλα προστασίας για τους δύσκολους καιρούς.

Η ασφάλιση ζωής είναι
μια πράξη αγάπης

#asfalisousimera

© Χρήστος Κ. Μαυρόγιαννης, Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής.